Neem contact op

Van Spijk Agenturen (VSA)

VSA vertegenwoordigt een groot aantal toonaangevende fabrikanten van verlichting,opbergsystemen, bedrijfs en bedrijfswageninrichting, metaal bewerkingsmachines, elektrisch en handgereedschap op de Nederlandse markt. VSA bundelt deze tot een totaalpakket voor zowel de professionele gebruiker als de doe-het-zelver.

Wensen
Voor het aan-de-man brengen van de verscheidenheid aan producten die VSA in zijn assortiment heeft, waren zij op zoek naar een betrouwbare partner die via verschillende kanalen de juiste snaar wist te raken voor de betreffende bezoeker.

Resultaat
2B in Business heeft samen met VSA een aantal websites opgezet die zich richten op een specifiek segment binnen het beschikbare product en merken aanbod. Daarnaast zijn een tweetal overkoepelende productcatalogi opgezet waarmee de bezoeker direct inzicht krijgt in de producten die VSA te bieden heeft. Door koppeling met het interne product catalogus systeem is het mogelijk geworden om snel en eenvoudig alle producten weer te geven die op dat moment beschikbaar zijn met de actuele prijzen. Zo is altijd de meeste actuele stand van zaken gegarandeerd.

Betrokken partijen
Design:
Van Spijk Agenturen (Frank Mutsaarts) in samenwerking met Bestsites Media en 2B in Business
Backoffice koppeling:
2B in Business
Beheer/ onderhoud:
Keysite, het backoffice systeem ontwikkeld door 2B in Business

Gevraagde kennis/ diensten
Advies, databasedesign, Scripting (serverside & clientside), zoekmachine optimalisatie

http://www.vanspijk.nl, http://www.amprotools.nl, http://www.maxxmach.nl, http://www.vsa-shop.nl