Neem contact op

Wat kunnen wij voor u betekenen

Webontwikkeling

Webontwikkeling bij 2B in Business"Elke website een gedegen ondergrond"
Als je het om je heen vraagt naar wie een website kan bouwen, dan lijkt iedereen dat tegenwoordig te kunnen. Dat is ongetwijfeld ook zo, echter geeft het ook de uitstraling waar u naar op zoek bent en de gedegen ondergrond die uw website verdient?

Wanneer wij een website voor u ontwikkelen, dan doen wij dat met meer dan tien jaar ervaring in het vak op zowel design gebied als technische invulling. Uw website wordt dus ontwikkeld door professionals uit het vak die weten waar ze over spreken.

Vraag ons dus gerust de oren van het hoofd, wij begeleiden u graag en met plezier in de wereld van internet en de ontwikkeling van uw website.

Webdesign

Webdesign bij 2B in Business"Succes wordt voor 20% bepaald door inhoud en voor 80% door de vorm"
Het is soms spijtig om te lezen, maar de wijze van brengen is bij de verkoop van een product of dienst vele male belangrijker dan het product zelf. Wanneer wij samen met u een website maken kijken we dan ook met name door de ogen van uw klant, waarbij we natuurlijk rekening houden met uw wensen en huisstijl.

 Een goed design wordt gekenmerkt door inzicht in de doelgroep, een heldere navigatiestructuur en een evenwichtig gebruik van grafische elementen en duidelijke tekst. Deze onderdelen vormen dan ook de basis bij het ontwerpen van uw website. 

Uiteraard houden we daarbij ook rekening met de grote hoeveelheden browsers die tegenwoordig op de markt zijn zodat uw website in de gangbare browsers en versies goed zichtbaar is.

Actualisatie

Actuele website erg belangrijk"Beter geen website dan een slecht onderhouden website"
Consequent onderhoud is van levensbelang voor uw website. Hierdoor krijgen nieuwe klanten alleen de allerlaatste informatie en is er steeds iets nieuws voor uw bestaande klanten. Uw klanten verliezen geen tijd met verouderde informatie en worden uitgenodigd om steeds terug te komen voor een nieuw bezoek aan uw website.

Daarom wordt uw website bij ons altijd opgeleverd met een onderhoudsomgeving (een zogenaamd content management systeem). Hiermee kunt u zonder tussenkomst van ons 24 uur per dag uw website bijwerken via een intuïtief en doeltreffende onderhoudsomgeving (uiteraard is hierbij kennis van html niet van belang).

Huisstijl

Wij verzorgen uw complete huisstijl"U krijgt nooit een tweede kans voor een eerste indruk."
De huisstijl vormt een belangrijke schakel tussen uw organisatie en de klant. De huisstijl is het eerste wat de klant te zien krijgt bij het bekijken van een folder, het ontvangen van een brief of bij het openen van uw website. Het is dus belangrijk dat al deze zaken dezelfde professionaliteit uitstralen.

Net zoals bij webdesign vormen inzicht in de doelgroep, eenvoud en doeltreffendheid hierbij belangrijke kenmerken. Deze onderdelen vormen dan ook de basis voor ons bij het gebruik van uw huidige of ontwikkelen van uw nieuwe huisstijl. Alles kan, het is aan u om het belang van eenduidige folders, visitekaartjes en correspondentie te bepalen. 

KeysiteCMS

KeysiteCMS de door ons ontwikkelde beheersomgeving"Een intuïtieve en doeltreffende beheersomgeving was de basisgedachte"
Zoals bij 'Actualisatie' omschreven leveren wij uw website op met een beheersomgeving, te weten het KeysiteCMS. Dit is een modulaire omgeving waarmee u op een intuïtieve en doeltreffende wijze uw website kunt onderhouden met alle aspecten die daarbij komen kijken. Uiteraard kunnen verschillende gebruikers aangemaakt worden die ieder toegang hebben tot een eigen deel van de website.

Omdat wij u niet willen belemmeren in de ontwikkeling van uw website, kunt u bij ons onbeperkt aantal pagina's aanmaken en zelfstandig uw menustructuur beheren. Is het gewenst om een deel van de pagina's af te schermen met een login-wachtwoord combinatie, dan is dit uiteraard mogelijk. Naast de standaard omgeving waarmee menig website voldoende uit de voeten kan, hebben we ook de beschikking om losse modules in te zetten die netjes integreren. Enkele voorbeelden zijn actueel nieuws, nieuwsbrief, foto gallerij, meertaligheid en natuurlijk een productcatalogus.
Uiteraard kunt u van ons een uitgebreid totaal overzicht krijgen met de mogelijkheden indien hier interesse in is.

Zoekmachine optimalisatie

Een website is mooi, maar gevonden worden is beter"Een website is mooi, maar gevonden worden is beter"
Het maken van een website is één, maar daarnaast wenst u natuurlijk ook gevonden te worden

Ook op dit gebied kunnen we u ondersteunen. Met de jarenlange ervaring van onze specialisten kunnen we u de juiste handvatten bieden om uw website goed en snel gevonden te laten worden in de zoekmachines.

Zoals u van ons mag verwachten is ook het KeysiteCMS volledig ingericht op het optimaliseren van uw website om goed gevonden te worden.

Naast de handvatten die wij kunnen bieden, kunnen wij ook voor u uw website onder handen nemen om zo te zorgen dat deze nog beter gevonden wordt.