Neem contact op

Human Inference

Met de datakwaliteitsoplossingen van Human Inference zorgt u ervoor dat u te allen tijde uw gegevens kunt vinden en vertrouwen. Het geïntegreerde HIquality softwareplatform stelt u in staat om de verschillende datakwaliteitsprocessen in alle fases van de Data Quality Life Cycle in een suite uit te voeren.

Wensen
De mogelijkheid om eenvoudig formulieren te kunnen plaatsen in de website die gekoppeld moeten worden met het gebruikte CRM-pakket. De formulieren moeten eenvoudig geplaatst kunnen worden en zorgen voor een nette validatie van de data en informeren van de gebruiker wanneer niet alles correct is ingevoerd

Resultaat
We hebben een formulier template ontwikkeld die in combinatie met jquery de mogelijkheid biedt om data te valideren, zonder dat daarvoor ingrijpende wijzigingen nodig zijn aan het bestaande cms welke deze functionaliteit niet standaard heeft opgenomen. Inmiddels wordt de template op veel plaatsen binnen de website ingezet, zodat correcte afhandeling kan plaats vinden door middel van koppeling met het CRM-pakket.

Betrokken partijen
Template ontwikkeling, advies en ondersteuning:
2B in Business

Gevraagde kennis/ diensten
Advies, clientside scripting, html

http://www.HumanInference.com